Karen Glistrup
 

Terapi / samtaler

Terapi kan skabe forandring, forløsning og vækst. 

Både for det enkelte menneske, i par, i familier og i andre relationer.

Der opstår ustandselig øjeblikke og processer mellem mennesker, der kan være terapeutiske: Det sker, når kontakten bevæger, så man får en ny og klarere erkendelse af sig selv, sine følelser og sin relation til andre mennesker.  Man kan opleve at processen frigør energi og øger livsmod. 

De terapeutiske processer kan også opsøges og fremmes i samspil med  en professionel terapeut, der med baggrund i uddannelse, træning og erfaring fra egenterapi har kendskab til hvordan en helende proces kan støttes. 

Alle mennesker rummer alle følelser, men mange har tidligt oplevet, at de ’negative’ følelser ikke var velkomne eller måske ligefrem farlige. Når vi får mod til at mødes med forkastede sider af os selv, er der mulighed for vækst. En vækst, som fremmer glæden ved livet lige nu, og som hjælper til en forsoning med svigt, afsavn og tab.

For nogle mennesker er begrebet terapi omgæret med både frygt og  ærefrygt. Hvad kan en terapeut sætte i gang eller ’bringe mig ud i?’

Det er vigtigt for mig at værne om og understøtte, det enkelte menneskes grænser.

Samtidig er jeg optaget af at skabe klarhed og nærvær i kontakten. Som ’terapeutisk redskab’ bruger jeg primært nærvær og samtale, men drømme, symboler, tegninger eller andre udtryk kan fint skabe åbning, hvor sproget har begrænsninger.

Jeg tilbyder terapeutiske samtaler med både børn, unge, voksne og hele familier.

 

 

Samtalerum_Kissen.jpeg 

Samtalerum2_Kissen.jpegNyhedsbrev

Email*
 
Få besked om kurser og foredrag. Tilmeld Nyhedsbrev:  Navn    Email