Karen Glistrup
 
 

Kurser/foredrag

Foredrag, temadage og kurser tilrettelægges i samarbejde med arrangør.

Jeg har gode erfaringer med foredrag, temadage og kurser for både små og meget store grupper, blandede faggrupper.

Uanset faggruppe, vil der altid være en del deltagere, som personligt har psykisk sygdom tæt inde på livet.
Ingen af os kan trække 'fribillet' og vide sig sikker på, at psykisk sygdom 'går min dør forbi'. Denne eksitentielle grundforståelse af tilværelsen vil min undervisning bære præg af. 

 

Feedback fra kursist:
Kære Karen
Jeg bliver simpelthen nødt til at skrive til dig, for at sige 1000 tak for en alletiders inspirerende og meget brugbar temadag. Dit oplæg var SÅ relevant i forhold til mit arbejde med voksne/ forældre/ familier med alkoholproblemer, og jeg havde 4 dage efter temadagen en helt surrealistisk oplevelse i forhold til en familiesamtale, med et forældrepar, hvor far har et problematisk alkoholforbrug. Det er den hårdeste samtale jeg har haft i min 20 årige karriere, og jeg var sikker på at jeg ikke så dem igen….MEN jeg havde i går samtale med ”far” som gav udtryk for at det var den hårdeste og bedste samtale han havde haft nogensinde omkring problemet i familien. Forældrene havde brugt ”mine gode råd” (som jeg havde med mig fra din temadag :)...), havde talt med deres søn på 7 år og oplevede hvordan han og de selv blev lettede i en grad de ikke har mærket før – far har ikke drukket alkohol siden samtalen, og har planer om at tage sin søn med her i ambulatoriet næste gang. Dette er blot for at sige at du har inspireret mig og mine kolleger i vældig høj grad
Venlig hilsen
Anne Nielsen
Sygeplejerske/ udviklingskonsulent
Halsnæs Alkoholambulatorium, Frederiksværk

HVAD BØRN IKKE VED... HAR DE ONDT AF

undervisning_Knudhule.jpeg

Dette kursus afholdes for 3. gang i april/juni 2020
Feedback fra det første kursus kan læses her

Se her eksempel på kursus afholdt for Seminarer.dk

Skrmbillede_2015-06-23_19.16.32.png

Få besked om kurser og foredrag. Tilmeld Nyhedsbrev:  Navn    Email