Karen Glistrup
 
 

Præsentation

Jeg holder af at være i en god og åbenhjertig kontakt med andre mennesker. At erkende, forstå og give mening til det, der kan synes meningsløst. 

Jeg er også optaget af at bidrage til, at mennesker, der betyder noget for hinanden, får talt sammen om dét, der sker i relationen, så den bliver meningsfuld. At bane vejen til at kunne anerkende hinandens oplevelser, tanker og følelser og således opleve en ny og anderledes bæredygtig kontakt. Det er en stor glæde for mig at opleve lettelsen, når mødet mellem mennesker opstår.

Jeg er optaget af at stille spørgsmål ved fastgroede sandheder - at tænke åbent, innovativt / kreativt.

I en lang årrække har jeg beskæftiget mig med mennesker, der er ramt af psykisk lidelse og deres familier. Jeg var føret optaget af at hjælpe de voksne med at få snakket med børnene om den virkelighed, de er sammen om, men som kan være så svær at snakke om - det kan være så svært at finde ordene, og derfor opstår der ofte et tomrum og en følelse af, at man ikke er rigtigt sammen. 

Men alle familier kan opleve, at kommunikationen om det mest betydningsfulde går i stå, og relationen udvikler sig på en usund måde. Det sker mellem de voksne og det sker mellem forældre og børn. 

Det er muligt at bryde de usunde mønstre.

 

 

 

 
En_hilsen_fra_Karen_i_nyhedsbrevet.pdf

velkommen_bl300pixel.jpg

 

 

dpfo-black.png

Få besked om kurser og foredrag. Tilmeld Nyhedsbrev:  Navn    Email